Obvinení zlodeji. Lúpežne prepadnutá žena na sídlisku. Pytliačil na Domaši. Dopravná nehoda poľského kamióna.

23.11.2009 Celý región

Bardejovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili dvoch 18 ročných mladíkov z obce Zborov, okr. Bardejov.
Obvinená dvojica sa 13.11.2009 v skorých ranných hodinách vlámala do stánku PNS v Zborove. Na predajnom okienku vypáčili mrežu, rozbili okienko a cez toto sa dostali dnu. Odtiaľ následne ukradli rôzne sladkosti, alkohol, cigarety a plyn do zapaľovača. Jeden z obvinených sa do toho istého stánku vlámal aj niekoľko dní pred tým. Vtedy však nič neukradol, nakoľko sa spustil alarm.

Lúpežne prepadnutá žena na sídlisku.
Prešovskí policajti vyšetrujú včerajšie lúpežné prepadnutie 67 ročnej ženy na prešovskom sídlisku Sekčov. V čase okolo 17:45 h prechádzala žena po chodníku na Ul. M. Benku smerom na Popradskú ulicu. Keď vošla do miesta, kde je tieň, zrazu k nej odzadu prikročil neznámy muž a sotil ju do chrbta. Žena spadla na trávu vedľa chodníka a z ruky jej vypadla kabelka, v ktorej mala peniaze, kľúče a rôzne doklady. Túto zobral ďalší páchateľ a obaja ušli preč. Prepadnutá žena ihneď volala políciu, pričom na mieste bol nasadený aj policajný pes. V kontajneroch asi 90 m od miesta útoku vystopoval pes kabelku poškodenej, avšak ďalšiu stopu vzhľadom na frekventované miesto stratil. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie v veci pre zločin lúpeže.

Pytliačil na Domaši
Z prečinu pytliactva obvinili včera policajti z Turan nad Ondavou 56 ročného Prešovčana. Obvinený muž v sobotu (21.11.2009) okolo 23:45 h lovil na Domaši, v katastri obce Bžany, okres Stropkov, ryby a to počas individuálnej ochrany mimo ustanoveného denného času lovu rýb. V novembri je lov rýb v čase od 20:00 h do 7:00 h zakázaný.

Dopravná nehoda poľského kamióna.
Vranovskí dopravní policajti vyšetrujú včerajšiu nehodu poľského kamióna medzi obcami Čierne nad Topľou a Hlinné, okr. Vranov n/Topľou.
V čase okolo 19:00 h viedol 34 ročný ťahač Volvo s cisternou smerom na Vranov. Na priamom úseku cesty sa vodič pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a dostatočne nesledoval situáciu v cestnej premávke, následkom čoho zišiel z cesty do priekopy a ťahačom narazil do stromu. Pri nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča s dobou liečenia 5-7 dní, pričom ten je hospitalizovaný vo vranovskej nemocnici. Požitie alkoholických nápojov policajti u neho nezistili. Hmotná škoda na aute je odhadnutá na 30 000. - €.
 

Vyberte región